Avrupa Türk televizyonlarında reklam planlama stratejilerindeki 2020 trendleri ile firmanızın reklam planlamasını yapabilirsiniz. Avrupa’da faaliyet gösteren bir firma olarak ya da Avrupa’ya açılma gibi bir hedefiniz varsa marka, ürün ve hizmetlerinizin tanıtılmasının en etkili yolu reklam planlama stratejilerini kullanmak ve televizyon reklamlarıyla daha geniş kitlelere ulaşmaktır.

Türkiye’de firmaların reklam bütçelerinin son dönemlerde düştüğü görülürken Avrupa Tv reklam fiyatlarının çok daha cazip olduğu bir ortam söz konusu. Bu cazip fırsatları değerlendirmeniz için sizlere Avrupa televizyonlarında reklam planlamada profesyonel hizmet sunuyoruz. Bütün firmalarımızın Avrupa televizyonlarında reklama çıkması için 2020 trendlerine uygun etkili reklam planlama stratejileri ile müşterilerimizle iş birliği yapıyoruz.  

babil 1
2022 Euro Star Reklam Planlama Stratejileri! 4

Doğru hedef kitleye ulaşma, en etkili kanal ve zaman aralığını belirleme, pazar araştırması ve reklam sonrası raporlama gibi profesyonel hizmetlerle Avrupa’da 360 derece Medya Planlama Ajansı hizmeti sunan Tutus Media olarak Avrupa televizyonlarında 2020 reklam planlama stratejilerini belirliyoruz.

Euro Star’da reklam planlama stratejisi nasıl olmalı?

Bu makalemizde Avrupa’nın en çok izlenen televizyon kanallarından olan Euro Star televizyonunda reklama çıkma ve 2022 Euro Star reklam planlama stratejilerini paylaşıyoruz. Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da en çok izlenen dizi filmler ve programlara yayın akışında yer veren Euro Star, reklam veren şirketler için de oldukça cazip bir kanaldır. Euro Star’da başarılı bir reklam planlama çalışması nasıl olmalı? İzlenebilecek yollar nelerdir hep birlikte göz gezdirelim…

Euro Star’da en çok izlenen diziler

Televizyon ekranlarının özellikle prime time kuşağında, en çok izlenen yapımların başında diziler vardır. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da oldukça yüksek reytinge sahip dizilerden olan Babil ve Sefirin Kızı ve Güvercin, reklam planlama stratejileri belirlenirken öne çıkan en cazip ve etkili reklama çıkma seçenekleridir.

Babil

2020 Euro Star reklam planlama stratejilerine en uygun yapımlardan biri olan Babil, reyting oranlarıyla reklam verenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Prime Time’da genel izleyici kitlesine hitap eden dizilerden biri olan Babil’in yayın kuşağı ideal bir reklam planlama alanı olarak tercih edilebilir. Farklı konusu ve sevilen oyuncu kadrosuyla öne çıkan Babil dizisi, Avrupa tv reklam planlamasında stratejik öneme sahip bir yayındır.

sefirin kizi 2
2022 Euro Star Reklam Planlama Stratejileri! 5

Sefirin Kızı

Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu gibi sevilen oyuncuların farklı bir aşk hikayesi ile bir araya geldiği Sefirin Kızı dizisi, Avrupa’da da Euro Star ekranlarından en çok izlenen dizilerden biri. Bu sebeple Avrupa reklam planlaması yapılırken kaçırılmayacak fırsatlar sunan Sefirin Kızı, yaş ve cinsiyet aralığı bakımında oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. 2020 Euro Star reklam planlama stratejileri açısından kaçırılmayacak bir reklam alanı olarak değerlendirilmelidir.

Menajerimi Ara

Euro Star 2020 reklam stratejileri planlanırken ağırlık verilmesi gereken yayınlardan biri de 2020 yılına damga vurma iddiasıyla başlayan Menajerimi Ara dizisidir. Konusu, başarılı oyuncuları ve her bölüm değişen ünlü konuk oyuncuları ile ön planda çıkan Menajerimi Ara Avrupa’da da beklenen ilgiyi gören yeni yapımlardan biri. Menajerimi Ara dizisi, Avrupa reklam fiyatları da göz önünde bulundurulduğunda karlı ve stratejik bir reklam planlama alanı sağlıyor.

menajer2
2022 Euro Star Reklam Planlama Stratejileri! 6

2020 Euro Star reklam planlamada cazip fırsatlar sunan programlar

Avrupa televizyonlarında yoğun izlenme oranlarına sahip programların başında haber programları, kadın izleyiciye yönelik gündüz kuşağı programları, gezi ve yemek programları başı çekiyor. 2020 Euro Star reklam planlama stratejileri belirlenirken, Vahe İle Evdeki Mutluluk, Eyvah Düşüyorum, Euro Haber, Nergis zamanı ve Güzel Yaşam gibi programlar etkili reklam planlama stratejileri belirlenirken göz önünde bulundurulmalıdır.

Euro Star izleyicisi tarafından çok izlenen gündüz kuşağı programları daha çok kadın, yaşlı ve orta yaş izleyicilerin yoğun olarak izlediği programlardır. Avrupa reklam planlaması yapılırken, hedef kitlenin özellikleri göz önünde bulundurulmalı ve firma, marka ve ürün özelliklerine göre Euro Star Tv programlarında reklam stratejisi belirlenmelidir.

Avrupa televizyonlarında reklamlarınız görünmesi için en iyi seçeneklerden biri olan Euro Star’a reklam vererek daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

2020 Euro Star reklam planlaması için reklam temsilcimizle iletişime geçerek size özel Euro Star reklam fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.