Pandemi ile birilikte evde kal kampanyaları artıyor. Bilhassa Prime Time’da Avrupa Türk televizyonlarının yaptığı yayınlar bu süreçte çokça izleniyor. Euro D kanalına reklam vermek isteyenler için özel bir planlama stratejisi hazırladık.

Euro D Reklam Satınalma’da dizilerin faktörü!

Avrupa Türk televizyonlarında yayınlanan dizilerde reklama çıkmak şüphesiz ki bütün markalar için çok önemlidir. Marka bilinirliğini arttırmak adına sizin için Euro D ekranlarında; Salı günleri Hekimoğlu, Perşembe günleri Yeni Hayat, Cuma günleri Arka Sokaklar, Cumartesi günleri ise Çatı Katı Aşk dizileri var. Hedef kitlenize göre Euro D Reklam Planlaması bu analizimizde…

kanal d yeni hayat dizisi ne zaman basliyor yeni hayat konusu nedir
2020 Euro D Reklam Planlama Stratejileri! 5

Euro D Hekimoğlu reklam planlama stratejisi!

Geçen yıl Euro D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Hekimoğlu dizisi hedef kitlesi AB grubu olan bütün markalar için doğru bir Avrupa reklam planlaması adımı olarak görülüyor. Bilhassa Avrupa’dan Türkiye’ye gelen sağlık turizmi üzerine reklam planlaması yapılabilir. Türkiye’de bulunup Avrupa’daki Türklere hitap eden markalar Hekimoğlu dizisini mutlaka Avrupa medya planlamalarına almaları gerekir.

hekimoglu reklam planlama
2020 Euro D Reklam Planlama Stratejileri! 6

Euro D Yeni Hayat dizisi reklam planlama stratejisi!

Euro D’nin Perşembe günleri ekrana getirdiği yeni dizisi Yeni Hayat’ın başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Birbirinden farklı iki ailenin hikayesinin anlatıldığı Yeni Hayat dizisinde hikaye ev hanımlarının izleyebileceği tarzda. Ev hanımlarına yönelik markalar Euro D reklam planlamalarında Yeni Hayat dizisini mutlaka düşünmeliler.

Euro D Arka Sokaklar reklam planlama stratejisi!

Dile kolay tam 15 yıl olmuş Arka Sokaklar başlayalı… Marka bilinirliğini arttırmak isteyen markalar için Arka Sokaklar Avrupa reklam planlaması için ideal bir dizi. Arka Sokaklar için bütün reklam modelleri ele alınabilir. Diziye sponsor olmanın yanı sıra bant reklamlar, spot reklamlar reklam planlamasında yer alabilir.

arka sokaklar reklam planlama
2020 Euro D Reklam Planlama Stratejileri! 7

Euro D Çatı Katı Aşk dizisi reklam planlama stratejisi!

Yaz dizisi olarak başlayan Çatı Katı Aşk başarılı reytingleriyle sezon sonunu garantiledi gibi duruyor. Bilhassa gençleri hedefleyen markalar için Çatı Katı Aşk Avrupa reklam planlamasında mutlaka olması gereken bir dizi.

Çok izlenen dizileri ve programları ile Avrupa Türklerinin en fazla izlediği Avrupa Türk Televizyonlarından olan Euro D’ye reklam vererek firmanızın hem Türkiye’de hem de Avrupa’da tanınmasını sağlayabilirsiniz.

Euro D Reklam fiyatları ve Euro D Medya Planlama için 7/24 Tutus Media reklam temsilcisiyle görüşebilir ve size uygun bir fiyat tekliflerini alabilirsiniz.

cati kati ask reklam planlama
2020 Euro D Reklam Planlama Stratejileri! 8