Etkili ve hedefe ulaştıran reklam planlama stratejileri arasında Avrupa’da yayın yapan Türk televizyonlarında reklama çıkma planlaması oldukça önemlidir. Dijital medya ve geleneksel medyada reklam planlama stratejileri profesyonel bir çalışma gerektirir.

Kendine has incelikleri bulunan Avrupa reklam planlama stratejilerini profesyonel ekibimizle planlıyoruz. Başarılı bir reklam planlama yönetimi için hedef kitle, program seçimi ve planlama yapılan zaman aralığı önemli kriterlerdendir.

2020 Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri belirlenirken aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz…

diziler izle7
2020 Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri! 5

Kanal 7 Avrupa Hint Dizileri Reklam Planlama Stratejisi

Kanal 7 Avrupa televizyonu Avrupa’da en çok izlenen ve muhafazakar hedef kitleye yönelik yayınlarıyla dikkat çeken televizyon kanallarından biridir. Kanal 7 Avrupa yayınlarının büyük bir bölümünü Hint dizileri oluşturuyor. Hem gündüz kuşağında, hem prime time’da hem de gece yayınlanan Hint dizileri başta ev kadınları ve emekliler olmak üzere birçok farklı kesim tarafından izleniyor. Geniş bir izleyici kitlesi bulunan Kanal 7 Avrupa’da yayınlana Hint dizileri için reklam planlamasında zaman aralığına dikkat edilmeli.

maxresdefault 1
2020 Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri! 6

Kördüğüm, Masum, İkimizin Yerine reklam planlama stratejileri

Kanal 7 Avrupa gündüz kuşağında yayınlanan Kördüğüm, Masum, İkimizin Yerine dizileri daha çok ev kadınları ve çalışmayan ya da emekli kesim tarafından izlendiği için temizlik markaları, kozmetik, sağlıkla ilgili ekipmanlar, gıda, takviye besin reklamları, sigorta şirketleri, anne- bebek- çocuk ürünleri gibi reklamlar bu yayın kuşağı için düşünülebilir. Yine Hint dizilerinden akşam ve gece saatlerinde yayınlanan Güz Masalı ve Ah Kalbim’de de benzer şekilde reklam planlama ve yönetimi gerçekleştirilebilir. 2020 Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri hedefe odaklı düşünülmelidir.

diziler izle7 1
2020 Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri! 7

Kanal 7 Avrupa Yemin ve Emanet Reklam Planlama Stratejisi

Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri için diziler önemli bir yer tutuyor. Kanal 7 Avrupa’da yayınlanan Yemin, Elif ve Emanet isimli Türk yapımı diziler de reklam planlaması için oldukça önemli yayınlardır. Elif dizisi tekrar bölümleriyle Kanal 7 Avrupa’nın çok izlenen dizilerinden olmaya devam ediyor. Yeni sezonun günlük dizileri olan Yemin ve Emanet dizileri de 2020 Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri için önemli yayınlar arasında. Bu dizilerde başta kadınlara yönelik ürünler olmak üzere, farklı sektörlerde yer alan marka ve ürünlerin reklama çıkması, tanıtım ve pazarlamaya faaliyetlerini olumlu şekilde etkileyecektir.  

yeminposter300x180yeni OODS cover
2020 Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri! 8

Hedef kitlenize ulaşmak ve daha geniş kesimlere reklam ve tanıtımınızı yapmak için Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri dikkate alınmalıdır.

Tutus Media olarak sizlere en etkili ve hedefe ulaştıran 2020 Kanal 7 Avrupa Reklam Planlama Stratejileri sunuyoruz. Ayrıntılı bilgi için uzman reklam temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz. 7/24 hizmetinizdeyiz!