En çok kullanılan arama motoru olarak Google son yaptığı değişiklikle görsellerinizi daha doğru bir şekilde sıralayabilecek. SEO hizmetleriyle Google görsellerinize daha fazla görünüm kazanacak şekilde konum aldırabilecek imkânlar sunuyor.

Web sitenize daha fazla trafik çekmeniz için yapılması gerekli olan bütün bu değişikleri Tutus Media’nın profesyonel ekibi olarak sizin için takip ediyoruz. Tasarımını yaptığımız bütün web siteleri için belirlenen 6 adımı izleyerek sizi rakiplerinizin bir adım önüne geçiriyoruz. Görsel optimizasyon için izlediğimiz yollar:

  • Google’a resmin tam olarak ne olduğunu anlatıyoruz!

Resim ve içerik bağlamı bu konuda ilk dikkat ettiğimiz nokta. Tutus Media olarak resimleri içeriğe uygun bir şekilde seçmeye özen gösteriyoruz. Böylece Google içerik metni ile resim arasındaki bağlamı kolayca yorumlayarak sitenize daha fazla trafik çekmenizi sağlayacaktır.

  • Resimlerinizi optimize ediyoruz.

Optimize etmek; resimleri resimlerle ilgili olan metinlere yakın olacak şekilde yerleştirmek demektir. İçerik ya da metin, görselin ne anlattığını anlamasına yardımcı olmak için Google tarafından çekilir. Burada görsellere altyazı eklemek optimizeyi en kolaylaştıran yoldur.

google image optimi

  • Resimleriniz için alt yazı kullanıyoruz.

Genellikle web sitelerine eklenen resimlerde alt text yazılmaz. Tutus Media olarak çok vakit alsa da bütün görsellerinize vakit ayırıp alt yazılarını yazıyoruz. Böylece görselinizin Google tarafından daha fazla dikkate alınması sağlanır.

  • Her cihazda rahatlıkla kullanılabilen web siteleri tasarlıyoruz.

Gelişen dijital dünyada Google kullanıcılarının resimleri mobil cihazlardan daha çok aradıkları çeşitli araştırmalarla ortaya konulmuş durumda. Almanya SEO hizmeti verdiğimiz Web sitenizin daha fazla trafik çekmesi ve sıralamalarda ilk sıralarda çıkması için mobil versiyonunun mutlaka iyi olması gerekmektedir. Tutus Media’nın hazırladığı arama motorlarına uyumlu mobil sitenizle görselleriniz öne çıkar ve rakiplerinizin bir adım önüne geçersiniz.

google image optim

  • Kaliteli sitelerle firmanızı en iyi şekilde anlatıyoruz.

Kaliteli içerik her zaman Google için çok önemlidir. Kaliteli içerik bir pasaj oluşturmak için de sıkça kullanılır. Bunun bilinciyle Tutus Media olarak sayfa içeriklerini resimlerle ilişkilendirerek bilgilendirici kaliteli siteler oluşturuyoruz.

  • Resimlerinizi kaliteli bir URL yapısı ile oluşturuyoruz.

Bunu bilinçli SEO uzmanları sıkça kullanırlar. Google yaptığı bir açıklamaya göre resimleri daha iyi anlamak ve üst sıralara çıkarmak için dosya yolunun ve dosya adının önemli olduğunu belirtiyor. Google’ın paylaştığı bu gerçek sıralama faktörünü Tutus  Media hazırladığı bütün web sitelerinde uygular. Örneğin farklı ambalajda iki aynı ürün varsa bunu IMG_111.jpg olarak kaydetmek yerine ürünün özelliklerini açıklayan isimlendirmeler yapıyoruz. Oldukça zahmetli bir iş olan bu kaliteli URL yapısı SEO açısından çok önemlidir.

Siz de Avrupa’da Almanca SEO hizmeti almak istiyorsanız hemen bize başvurun! Tutus Media ile siz de kazanın!