Reklam ve tanıtım faaliyetlerinin önemli basamaklarından biri televizyon kanallarında reklama çıkmaktır. Firma, marka ve işletmeler, Avrupa Türk televizyonlarında ürün ve hizmetlerinin tanıtımını geniş kitlelere kolaylıkla yapabilir ve hedef kitlelerine ulaşabilirler. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta stratejik bir reklam planlama yönetimi gerçekleştirmektir.

Avrupa’da da yayın yapan Türk televizyonlarından biri olan Show Turk en çok izlenen kanallardan. 2020 Show Turk reklam planlaması yapmak için sizlere sunduğumuz stratejik program ve dizileri göz önünde bulundurabilirsiniz. Show Turk’te en çok izlenen diziler Avrupa reklam planlama stratejinizi belirlerken tercih etmeniz gereken başlıca yapımlar arasındadır. Çukur, Ramo, Arıza ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerinde yapılacak Avrupa reklam planlamasıyla hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz.

1144070
2020 Show Turk Reklam Planlama Stratejileri! 5

Çukur dizisi reklam planlama stratejisi!

Uzun süredir devam eden ve reyting oranları oldukça yüksek olan Çukur dizisi etkili bir medya planlama için tercih edilmesi gereken yapımlardandır. Özellikle genç seyirciyi ekran başına toplayan Çukur dizisi için yapılacak reklam planlamada gençlere yönelik ürünler, spor giyim, yeni teknolojilerin tanıtılması ve teknolojik ürünlere ağırlık verilebilir. Geniş bir kitleye ulaşan Çukur dizisinde genel izleyici kitlesi de göz önünde bulundurularak Avrupa reklam planlama stratejisi belirlenmelidir.

5e2064be5542801ed8580eaf
2020 Show Turk Reklam Planlama Stratejileri! 6

Ramo dizisi reklam planlama stratejisi!

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerde olduğu Ramo dizisi hem Avrupa’da hem de Türkiye’de en çok izlenen diziler arasında. Avrupa reklam planlama strateji belirlenirken mutlaka reklama çıkılacak yapımlar arasına eklenmesi gereken Ramo dizisi ‘prime time’da geniş bir hedef kitleye ulaşmada etkili bir dizidir. Ev kadınlarından, gençlere farklı toplumsal kesimlerin izlediği Ramo dizisinde birçok farklı sektördeki firma reklama çıkabilir.

1598985830531 231052519
2020 Show Turk Reklam Planlama Stratejileri! 7

Arıza dizisi reklam planlama stratejisi!

Show Turk reklam planlama stratejisi belirlenirken çok izlenen polisiye dizilerden biri olan Arıza mutlaka planlamaya dahil edilmeli. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın muhteşem oyunculuğuyla dikkat çeken ve pazar akşamları ‘prime time’da yayınlanan Arıza dizisi, erkeklere özel ürünler, otomobil firmaları, teknoloji ve giyim firmaları için reklama çıkılması önerilen dizilerdendir.

5d78a58255428008186289a4
2020 Show Turk Reklam Planlama Stratejileri! 8

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi reklam planlama stratejisi!

Karadeniz’in kültürünü ve doğasını evlere taşıyan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hem Türkiye’de hem de Avrupa’da özellikle Karadenizli gurbetçiler tarafından ilgiyle izlenen yapımlardan. Bu sebeple Avrupa medya planlama ve Avrupa reklam planlamada geleneksel ürünler, çay ve fındık gibi bölgeye özgü ürünler, gıda firmaları, turizm ve seyahat firmaları reklamları için kaçırılmayacak fırsatlar sunan bir dizidir. 2020 Avrupa Show Turk reklam planlama stratejileri belirlenirken Kuzey Yıldızı İlk Aşk geniş kitlere ulaşmada önemli bir fırsattır.

Avrupa Türk televizyonlarında reklama çıkarak geniş kitlelere ulaşmanız mümkün. Doğru ve etkili bir reklam planlama stratejisiyle hedeflediğiniz başarıyı yakalayın!

2020 Show Turk reklam planlama stratejileri hakkında ayrıntılı bilgi ve etkili bir reklam planlama stratejisi için reklam temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz. Tutus Media olarak 7/24 hizmetinizdeyiz!