Avrupa medya planlama için Tv8 Int bu kış döneminde hayli iddialı görülüyor. Yarışma programlarıyla dikkat çeken TV8 INT gündüz kuşağındaki programlarıyla da kemik bir izleyici kitlesine sahip olmuş durumda. Kırmızı Oda gibi özel bir dizisi olan kanal, dizi yapımında da başarılı olabileceğini gösterdi. MasterChef Türkiye, Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa ve Zuhal Topal’la Yemekteyiz programları için sizlere özel  Avrupa Medya Satınalma stratejileri hazırladık.

ikincisayfa manset 112894502961387481c19ca
2021 Kış Dönemi TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri 5

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa Medya Planlama Stratejisi

TV8 INT kanalının bu sezonki sürpriz transferi… Bu program başlar başlamaz dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa sabahları canlı yayınlanan öğleden sonra da banttan yayınlanan bütün magazin gerçeklerinin konuşulduğu bir program. Ev hanımlarına ve genelde de genç hanımlara hitap eden markalar için çok iyi bir medya planlama seçeneği olarak duruyor. Program hafta içi her gün yayınlandığı için Avrupa spot reklam seçenekleri kategorisinde de değerlendirmek mümkün.

tv8 int reklam planlama 2
2021 Kış Dönemi TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri 6

Zuhal Topal’la Yemekteyiz hangi kitleye hitap ediyor?

Zuhal Topal bir yıl önce mahkemelik olduğu kanala transfer olunca herkes şaşırdı. Programı ise her zamanki gibi başarılı. Kendisine bir kitle edinmiş durumda. Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın seyirci kitlesi ile ortak bir kitleye sahip. Bilhassa gıda markalarının sponsor olabileceği ve marka tanınırlığına büyük katkı sağlayacak bir program.

tv8 int reklam planlama 2
2021 Kış Dönemi TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri 7

MasterChef Türkiye reyting rekorları kırıyor

MasterChef Türkiye Avrupa reklam planlama stratejisi en kolay yapılacak bir program. Bütün kitlere hitap ediyor. Program gününe göre değişse de her zaman reytinglerde ilk üçte yer alıyor. Büyük yapımlar başlayana kadar zirvede yer alan MasterChef Türkiye edindiği izleyici kitlesini korumayı başarıyor. Başarılı bir konsept… Her haliyle profesyonel bir reji ile Avrupa’daki gıda firmalarının mutlaka reklama çıkması gereken bir program.

tv8 int reklam planlama 1
2021 Kış Dönemi TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri 8

Kırmızı Oda bu sezon da farkını gösteriyor

TV8 INT kanalında yayınlanan tek dizi olması yönüyle Kırmızı Oda Avrupa reklam planlama stratejisinde markaların dikkatini çekiyor. Kırmızı Oda Başarılı ve farklı konseptiyle Türk dizileri içerisinde farklı bir konumda. Kırmızı Oda her kitleye hitap ediyor. Ancak daha çok kadınlar için ideal bir reklam planlamasına sahip…

Evet, görüldüğü üzere hedef kitlesi kadın olan bütün Avrupalı Markalar ya da Avrupa pazarına girecek Türkiye’deki markalar Avrupa Türk Televizyonlarında reklam planlamasını düşündüklerinde TV8 INT mutlaka özel yere sahip olması gerekiyor.

Avrupa Medya Planlaması için Avrupa’da 360 derece medya ajansı olarak hizmet veren Tutus Media’ya mutlaka danışın! 7/24 hizmet veren profesyonel ekibimizin markanız için hazırlayacağı ön reklam planlama raporuyla daha rahat karar verebilirsiniz.