Avrupa Türk Televizyonlarına reklam vererek marka, ürün ve hizmetlerinizi daha geniş kitlelere ulaştırma imkanına sahip olabilirsiniz. Avrupa reklam planlama stratejileri ise hedef kitlenin özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

2020 TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri hakkında hazırladığımız makalemizde markanızın bilinirliğini arttıracak bazı tüyoları veriyoruz. Türkiye’de ve Avrupa’da en çok izlenen televizyonlardan biri olan TV8 INT, reklam planlama için dizi ve programlarıyla öne çıkan kanallardan… TV8 INT’te 2020 yılının en çok izlenen dizi ve programlarına nasıl reklama çıkılır? Birlikte inceleyelim…

81036
2020 TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri! 5

TV8 INT Kırmızı Oda reklam planlama stratejisi

2020 yılı dizi sezonuna psikolojik diziler damga vuruyor. TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi de bu tarz yapımlardan biri. Pandemi ile birlikte evlerde daha çok zaman geçirmek zorunda kalan insanlar son dönemlerde bu dizileri izliyor. TV8 INT Kırmızı Oda reklam planlama stratejisi yapılırken de bu durum göz önünde bulundurulabilir. Prime Time’da yayınlanan dizinin çok farklı kesimlerden izleyicisi mevcut. TV8 INT’e reklama çıkılırken, ev araç ve gereçleri, giyim, ev dekorasyon, teknolojik, elektronik ürünler, spor malzemeleri, gıda ve sağlığı destekleyici ürün reklamları tercih edilebilir.

dogdugun ev kaderindir nMlE cover
2020 TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri! 6

TV8 INT Doğduğun Ev Kaderindir reklam planlama stratejisi

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolde olduğu Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de TV8 INT reklam planlama için kaçırılmayacak fırsatlar sunan yapımlardan biri. Reyting oranları oldukça yüksek olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ‘prime time’da yayınlanıyor. Genel izleyici kitlesine hitap eden dizide reklama çıkacak firmalar ve ürünler çeşitli kategorilerde olabilir. Otomobil, elektronik cihazlar, gıda, giyim, sağlık, kozmetik, hijyen ve anne çocuk ürünleri için Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde reklam planlaması tercih edilebilir.

masterchef 2020 11 hafta elenen yarismaci kim oldu
2020 TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri! 7

TV8 INT MasterChef reklam planlama stratejisi

Reyting oranlarıyla yüz güldüren TV8 INT programlardan biri de MasterChef. Yemek yapma yarışması olan MasterChef, özellikle yemek ve gıda firmaları için 2020 Avrupa reklam planlaması yapılabilecek ender programlar arasında. MasterChef jürisi de renkli kişiliği ile dikkatleri üzerinde çekerken programın izlenme oranlarını arttırıyor. Sponsorluk ve yayın içi reklam seçeneklerine de elverişli olan MasterChef programı için etkili reklam stratejileri belirlenebilir.

doya doya moda 1200x774 1
2020 TV8 INT Reklam Planlama Stratejileri! 8

TV8 INT Doya Doya Moda reklam planlama stratejisi

Renkli jürisi ve yarışmacılarıyla yoğun izlenme oranlarına sahip olan TV8 INT programlarından bir diğeri ise Doya Doya Moda… Giyim firmaları ve markaları için Avrupa 2020 TV8 INT reklam planlama stratejileri için Doya Doya Moda öncelikli olarak tercih edilebilir. Doya Doya Moda için ayrıca güzellik, estetik ve kozmetik firmaları için reklam planlamaları yapılabilir.

Avrupa’nın en çok izlenen Türk kanallarından TV8 INT’e reklam vererek marka, ürün ve hizmetlerinizi daha geniş kesimlere ulaştırabilirsiniz.

TV8 INT reklam fiyatları ve TV8 INT reklam planlama için Tutus Media’nın reklam temsilcileriyle iletişime geçebilirsiniz.